Opret abonnement via Mobilepay

Indtast beløbet du vil donere pr. måned (minimum 3 kr.) og klik på “Gå til betaling”.
(Bemærk: Du skal have mobilepay for at kunne donere)

Betingelser for indgåelse af fast gaveaftale via MobilePay Subscriptions

Fast gaveaftale: Fast gaveaftale bliver på hjemmesiden betegnet som leje. Når en gavegiver støtter Insekternes Beskyttelse ApS igennem en fast gaveaftale, gives der lov til at Insekternes Beskyttelse ApS trækker det valgt beløb 1 gang hver måned.

Priser: Ud over den faste gaveaftale er der gebyr ved hver overførsel til mobilepay dette gælder ligeledes ved med den månedlige trækning af en fast gaveaftale, men også ved enkelt donation.

Kvittering: Kunden får ikke tilsendt en kvittering, men de kan se både betalingsaftalen og de enkelte betalinger i Mobilepay app’en.

Køb og ansvar: Man er velkommen til at komme og besøge de marker som Insekternes Beskyttelse ApS bestyrer. Besøg skal foregå fra offentlig vej og gavegiver har ikke ret til at bevæge sig ind på arealet uden forudgående aftale med Insekternes Beskyttelse ApS. Herudover er der ingen modydelse fra Insekternes Beskyttelse ApS til gavegiver, ligesom at gavegiver ingen forpligtelser har på baggrund af gaveaftalen.

Registrering af oplysninger: Insekternes Beskyttelse ApS registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med gaveaftalen. Oplysningerne videregives ikke, men Insekternes Beskyttelse ApS gemmer oplysningerne i fem år i forbindelse med regnskabet. Insekternes Beskyttelse ApS bruger logfiler på donationssiden. Logfilerne bruges til at registrere, hvilke valg brugeren foretager på siden.

Fornyelse: Ved indgåelse af fast gaveaftale gives Insekternes Beskyttelse ApS lov til at kontakte gavegiver på e-mail og telefon med henblik på at forny abonnementet når betalingskontoen udløber eller spærres. Hvis der er løbende betalinger fra en konto, og du skifter konto, stoppes de løbende træk, så derfor beder vi om at du fornyer betalingsidentifikation, med det nye konto nr.

Ophør: Hvis gavegiver ønsker at stoppe sin faste gaveaftale, kan dette ske ved at annullere betalingsaftalen via Mobilepay app’en. Ved ophør sendes en orienterende mail til frederik@insekternesbeskyttelse.dk

Fortrydelsesret: Der er gives ingen fortrydelsesret på enkelt gave ej heller over en fast gaveaftale.

Reklamationsbehandling; Klager over fejl/problemer ved donationen kan gives til følgende, e-mail. Insekternes Beskyttelse ApS, Mogenstrupvej , 4300 Holbæk. frederik@insekternesbeskyttelse.dk, CVR-nr. 40934383