Det gør vi

De fleste er efterhånden opmærksomme på, at vores klode har brug for en hjælpende hånd til at opretholde (og meget gerne forbedre) vores nuværende økosystem, biodiversitet og generelle miljø. Men som almindelig borger kan det være svært at se, hvor og hvordan man kan gøre en forskel. Hos Insekternes Beskyttelse er det vores hjertesag at gøre en forskel for naturen, og tilbyde alle, der ønsker det, en mulighed for at være med.

Omdannelse af landbrugsjord til vild natur

Vi råder over tre hektar landbrugsjord, som vi har omdannet til blomstermark. Her får naturen lov til at gå sin gang, så insekter her kan genskabe det naturlige økosystem. Ved at genoprette vild natur, giver vi insekterne deres levested og fødekilde tilbage.

For bare 3 kr. om måneden kan du bidrage til at en m2 af denne jord bliver vedligeholdt som vild natur. Vi har altså på forhånd omdannet landbrugsjorden til blomstermark, da vi tror på, at vi nok skal få de donationer ind, som er nødvendige for os. Men din støtte gør det muligt for os, at holde gang i hjulene på projektet og forhåbentlig kan vi med tiden omdanne endnu mere jord til vild natur.

Hvad kan du gøre?

Der er flere måder, hvorpå du kan blive en del af Insekternes Beskyttelse. Du kan;

  • Støtte os via månedlig automatisk donation med et valgfrit beløb på minimum 3 kr.
  • Støtte os med en valgfrit engangsbeløb ved at overføre til vores konto
  • Sætte jord til rådighed som landmand
  • Dele og interagere med vores opslag på Instagram og Facebook

Læs mere under “Sådan støtter du”.